Byåsen Toppfotball spilte uavgjort mot Tillerbyen i årets sjette treningskamp. Dette var en kamp som skulle bli tøff å vinne, men på hjemmebane så er alltid målet å vinne.

Ballen gikk frem og tilbake de første minuttene med noen små sjanser her og der, men Tillerbyen fikk taket på kampen etter hvert. Jonas hadde en stor sjanse alene med keeper som kunne sendt oss i føringen, men skuddet ble dessverre reddet. Tillerbyen hadde noen store sjanser alene med Hovdevik, men heldigvis var ikke avslutningene gode nok. Det stod 0-0 til pause, som også ble stillingen i kampen. Begge lagene hadde noen sjanser i 2.omgangen, men det stemte ikke helt foran mål så resultatet ble 0-0 til slutt.

Her er et kort referat av kampen:

1.omgang: De første 10-15 minuttene bølget det frem og tilbake med litt ball og kontroll til begge lagene. Tillerbyen kom mer og mer inn i kampen med noen farlige sjanser og mere kontroll over ballen. Jonas fikk en fin pasning fra Lionel i bakrom der han kunne scoret alene med keeper, men skuddet med nærmeste stolpe ble fint reddet av Tillerbyen sin keeper. Tillerbyen presset på mot slutten av omgangen, men scoringen kom aldri. En svak førsteomgang av Byåsen der begge lagene kunne ledet til pause.

2.omgang: Etter pausen satt spillet bedre og konsentrasjonen var høyere. Vi presset på og du merket forskjellen på lagene fram til det 60-65 minuttet. Agwa kom til en stor sjanse foran mål der han får en fin volley mulighet, men treffer ikke godt nok på ballen som gjør at keeperen redder enkelt. Videre fikk vi slått langt og kommet til innlegg her og der, men de helt store sjansene kom ikke og da greide ikke Byåsen å få scoringen som vi hadde fortjent. Det var en god 2.omgang, men det ble dessverre ingen scoringer som gjorde at det ble uavgjort i dagens kamp mot Tillerbyen.

Fakta:

Tid og sted: Lørdag 16.03.2019 på Byåsen Arena

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top