En tøff kamp mot RBK2 endte med 0-0, med ingen scoringer fra noen av lagene.En viktig kamp noen uker før seriestart for å se hvordan formen til laget var, og det skulle bli en bra test mot et bra lag som RBK2.

Selv om RBK2 hadde mye ball så gikk kampen frem og tilbake der Byåsen hadde de største sjansene. Rye hadde den største sjansen i kampen der han kunne satt 1-0 alene med keeper, men en bra redning fra keeperen hindret scoringen.  Her er et kort referat av kampen:

 1.omgang

Startet bra med fine kombinasjoner på begge våre sider med gode innlegg og gjennombruddspasninger, men ingen store sjanser. Det kunne blitt scoringer hvis presisjonen hadde vært litt bedre. Rye kom til en stor sjanse alene med keeperen etter en fin pasning i bakrom, men vinkelen var litt skrå som gjorde at keeperen dessverre reddet skuddet. RBK2 hadde mye ball og kom seg fint rundt på sidene og gjennom ledd noen ganger, men det helt farlige skjedde aldri fra deres side. Byåsen presset og presset på for scoringen før pause, men den kom aldri så da ble stillingen 0-0 til pause.

2.omgang

Fortsatte der 1.omgangen slapp med bra spill og kombinasjoner som ble til sjanser og gode innleggs muligheter. Dessverre fikk vi ikke helt kontroll over andreomgangen da RBK2 hadde mye ball og kontroll. Vi ble lave til tider og fikk noen fine kontringer, men det ble mye løping uten ball som gjorde det tungt. RBK2 fikk også noen fine kontringer som kunne blitt farlig, men det helt store skjedde ikke. Dette var en typisk 0-0 kamp selv om begge lagene kunne fått mål, så ble det mere en possessionkamp enn en sjansekamp.

Fakta:

Sted og tid: Abrahallen 23.03.2019 13:15.

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top