Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball skal spille på norsk fotballs tredje øverste nivå i 2019: PostNord-ligaen. Men selv med landets minste budsjett, trenger vi sterke støttespillere neste år. Så bli med i Sponsorlaget!

Som adskilt del av Byåsen-systemet så drives Byåsen Toppfotball uten pengestøtte fra Byåsen Breddefotball. Dette er gjort for å ha mest mulig ryddighet i pengebruken, men samtidig gjør det at vi i BTF har ansvar for å samle inn alle pengene til driften selv. Med sponsorer, dugnader og noe i medlemsbetaling har vi som mål å klare drøyt to millioner kroner i inntekter for 2019. Til sammenligning hadde Fredrikstad FK som blir i vår avdeling neste år, et budsjett på 22 millioner kroner inneværende sesong. Alle andre klubber har dessuten større budsjetter enn oss. En trøndersk David mot Goliat, altså. Men det trigger oss, dette gir oss en fin utfordring!

Vi skal komme langt med dyktige spillere, god fysisk form og topp innstilling, men i 2019 skal vi tross alt drive et A-lag i PostNord-ligaen, et rekruttlag i 4.divisjon og to lag i lokal G19-serie. Og fordi vi ønsker å ha et best mulig opplegg for spillerne, trenger vi en solid økonomisk grunnmur. Baneleie, avgifter, dommere, drakter og ikke minst trenere koster penger. Da vi var i PostNord-ligaen sist, hadde vi omtrent samme budsjett, og det var ekstremt krevende, selv om vi både da og i dag, har ryddig økonomi. Vi ser likevel klubber rundt oss, som sliter med å ha økonomi til å drive på nasjonalt nivå – slik vi nå skal. 

Rammevilkårene er tøffe, men mulige å klare, tror vi. Derfor blir Sponsorlaget vårt like viktig som fotballaget. Uten penger, ingen klubb. Vi har i mange år hatt stor hjelp fra en rekke samarbeidspartnere, og det setter vi selvsagt stor pris på. Men vi trenger flere, om vi skal klare å drive så bra i 2019, som vi ønsker. Derfor har vi for 2019 utvidet de kommersielle mulighetene, i det vi kaller Sponsorlaget vårt. Som vedlagte bilde viser har vi alt fra enkle kampsponsorater til drakter, klær, nettsider og arenaskilt. Vi har også flere sosiale kanaler, som vi fra 2019 tilbyr plass i for sponsorer. Og er det interesse for det, kan vi dessuten bidra til at din bedrift får «eierskap» til hele Byåsen Arena, men det må vi ta en egen prat om i tilfelle.

En av fordelene med å spille i PostNord-ligaen er mye mer interesse fra tilskuere og media. Blant annet vil flere av hjemmekampene våre bli direktesendt på nett av ulike mediehus i Norge. Det er også mye annen aktivitet på Byåsen Arena, med juniorlagene våre, samt breddefotballen og ikke minst Byåsen Kvinnefotball i kvinnenes 1.divisjon, nest øverste nivå i Norge. Alt dette, sammen med våre og spillerne sosiale medier, kan gi din bedrift eller organisasjon en meget god visuell og kontekstuell profilering. 

Som en del av Sponsorlaget vil du i tillegg få løpende informasjon om klubben, omtale i våre digitale kanaler og bli invitert til noen sammenkomster gjennom sesongen – med en mulighet til å vises selv også. 

Byåsen Toppfotball har som målsetning å etablere seg i PostNord-ligaen og utvikle en enda bedre utviklingsplattform for spillere og trenere. Og vi jobber godt sammen, alle fra styret til spillerne, for å klare dette de neste årene. Ja, vi er nesten mer en familie enn en klubb. Såpass og tett sammensveiset er vi faktisk! Og det samholdet og den følelsen skal vi ta med oss i 2019. Den unike reisen kan din bedrift nå bli en del av!

Ønsker du å støtte oss mot resten av lagene i PostNord-ligaen? Send en forespørsel til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og vi kommer tilbake til deg!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Mvh

Byåsen Toppfotball

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top