Byåsen Toppfotball

Her har vi samlet korte referater fra noen av seriekampene i august og september!

18.august, Byåsen Arena: Byåsen Toppfotball – Orkla: 5-2

Etter et tungt tap borte mot Tillerbyen 11.august, så reiste gutta seg mesterlig mot Orkla hjemme på Byåsen Arena. Med hele 5-2 viste Byåsen-gutta virkelig hvor skapet står. Målscorere (se bildet f.v.) Sander Kleppe Halgunset, Torbjørn Aabrekk, Andreas Hanssen (2) og Albert Berbatovci. Litt spesielt i denne kampen var det at Hanssens to mål kom i løpet av seks minutter! Etter å ha slitt mot Orkla borte i vår (selv om vi vant), så var det deilig å se at vi fikk god uttelling fremover, og mye bra offensivt spill. Det kom to baklengs, men Orkla har flinke angripere, så det var ikke direkte overraskende.

 

28.august, Nytrømoen gras: Tynset – Byåsen Toppfotball: 0-1

Med Orkla-kampen friskt i minne var det en optimistisk gjeng som satte seg på bussen for å kjøre til Tynset. Der møtte vi som forventet et friskt og offensivt hjemmelag, som har vist seg å være gode på eget gress. Mye av kampen ble da også en tøff affære, med raske kantspillere på begge lag, som skapte innlegg og sjanser på løpende bånd. Gradvis tok våre gutter over kampen og mot slutten av kampen kom det forløsende målet. Etter en corner ble det mye klabb og babb inne i feltet. Der dukket selvsagt Albert Berbatovci opp og gjorde det han ganske ofte gjør: Scorer! De siste minuttene ble spennende, men nok en gang så holdt vi nullen, men en solid keeper i Alexander Hovdevik og et nykomponert stopperpar, i form av Torben Halvorsen og Lars Vatten.

 

1.september, Byåsen Arena: Byåsen Toppfotball – Verdal: 3-0

I utgangspunktet en tøff kamp mot et lag som har svingt voldsomt i prestasjonene i år. Våre to foregående kamper ba likevel bud om at vi skulle ta styringen her. Og det gjorde virkelig gutta. Allerede etter ti minutter var det klart for første mål, signert vår toppscorer Andreas Hanssen. Etter 20 minutter var det klart for straffeekspert Albert Berbatovci, som satte inn 2-0 fra krittmerket. Til slutt trodde alle at Jonas Bolkan Nordli fikk sitt første mål på a-laget for sesongen, men skuddet etter et fint forarbeid fra Sander, ble i ettertid erklært for selvmål av Verdal. Uansett; en ny, sterk kamp fra våre gutter, som beholdt tabelltoppen, tross et forsterket RBK2-lag jagende rett bak oss. Artig også å se at vårt nykomponerte midtforsvar fortsatte å stå imot, samtidig som både midtbane og angripere leverte godt offensivt spill. Ellers: Junior Vetle Larsen fikk sin debut for a-laget!

 

8.september, Guldbergaunet stadion: Steinkjer – Byåsen Toppfotball: 1-0

Etter tre seire på rad, lå alt til rette for en spennende kamp i 19.serierunde mot Steinkjer borte – et lag som i likhet med flere andre, svinger en del i prestasjonene i år. Kampen ble jevn og spennende, med flere gode sjanser for oss. Men uttellingen kom rett og slett ikke, før hjemmelaget klarte å putte seiersmålet i det 59.minutt. Gutta presset på for utligning, men ballen ville rett og slett ikke i mål. I tillegg ble keeper Alexander utvist i det 87.minutt, noe som medførte at andrekeeper Steinar Ranheim ble satt inn. Han vil da også starte i kommende kamp, av hensyn til karantene for Alexander. Et skuffende resultat for gutta. Humøret ble nok litt bedre da Tillerbyen klarte poeng mot RBK2 påfølgende dag, slik at Byåsen fortsatt forble på tabelltopp med 39 poeng, mot RBK sine 36 poeng.

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top