Byåsen Toppfotball tapte 1-0 borte mot Tillerbyen 11.august.

Begge lag var i god form, og dette ville i tillegg bli en kamp mot en byrival som ville trykke til i duellene og gjøre det vanskelig for Byåsen. Allerede etter et minutt på TOBB Arena på Tiller hadde vi en enorm målsjanse, men Andreas Hanssen fikk dessverre ikke presset ballen ned. Og typisk nok: Bare sekunder senere snudde spillet og Tillerbyen scoret på et skudd fra rundt 20 meter.

Det bølget deretter litt frem og tilbake i første omgangen selv om Byåsen hadde grei kontroll og mye ball, men Tillerbyen var ikke lette å spille mot og stillingen var derfor 1-0 til hjemmelaget til pause. 

Andre omgang fortsatte omtrent som første, der vi hadde ballen mest, men slet med å skape veldig store målsjanser. De sjansene vi fikk ble dessuten svakt avsluttet. Samtidig gikk Tillerbyen fysisk til verks og fikk stanset mange av oppspillene våre. Fire gule kort til Tillerbyen sier vel ganske mye om denne kampen.

Dette var altså ikke dagen vår. Akkurat som kampen mot Tillerbyen i vår, der vi jo tapte 1-0 på hjemmebane. Gutta var skuffet, men fast bestemt på å reise seg igjen i neste seriekamp, hjemme mot Orkla på Byåsen Arena. På grunn av luka på fire poeng ned til RBK2, så beholdt vi likevel tabelltoppen etter tapet mot Tillerbyen. Forspranget krympet riktignok ned til ett poeng, men vi er fortsatt i førersetet.

 

Fakta:

Sted og tid: TOBB Arena, 11.august kl. 16.00

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top