Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball vant stort hjemme mot Kolstad lørdag ettermiddag med scoringer av Sander, Torbjørn og Andreas.

En kamp mot en byrival som vi visste ville trøkke til i duellene og gjøre det vanskelig for Byåsen. Det bølget litt frem og tilbake i første omgangen selv om Byåsen hadde grei kontroll og mye ball, men Kolstad skulle ikke være lete å spille mot og stillingen var derfor 2-1 til pause. Sander scoret det første på corner, og Torbjørn scoret det andre på en kontring, og Kolstad satt sin scoring på corner. Byåsen dro i land seieren etter scoring av Torbjørn og Andreas i andreomgangen, og kampen endte til slutt 6-1 etter en bra gjennomført kamp av Byåsen.

1.omgang: Mye dueller og et kompakt Kolstad gjorde det vanskelig i starten for Byåsen. Etter et bra tempo så åpnet det seg mer og mer i kampen, som gjorde at Byåsen fikk mere rom og farlige kontringer. 1-0 kommer etter en variant på corner der Sander fikk ballen på 16 meteren og dunket ballen rett i mål. 2-0 kom etter en kontring der Albert slo Jonas gjennom på høyresiden som slo ballen inn foran mål, der Torbjørn var på bakerste og satt ballen enkelt i mål. Kolstad kom litt inn i kampen igjen etter de scoret på corner i det 35. minuttet. En helt grei omgang der stillingen var 2-1 til pause.

2.omgang: Startet bra med mye ball og bra trykk i duellene som gjorde at Kolstad hadde problemer med å henge med. 3-1 kom allerede i det 59. Minuttet der Torbjørn ble felt i 16 meteren og satt straffen selv sikkert i mål. I det 74. Minuttet fikk vi enda en straffe der Andreas driblet og ble felt, og var selv sikker fra straffemerket og satt in 4-1. I det 86. Minuttet dro Torbjørn seg forbi en forsvarspiller og satt ballen fint i mål fra 16 meteren. Den siste scoringen kom også fra Torbjørn etter han fikk en fin pasning alene med keeper fra debutant Stian Ludvigsen, som han satt sikkert i mål. En veldig bra 2.omgang med 4 scoringer.

Fakta:

Sted og tid: Byåsen Arena 04.08.2018 16:00

Våre mål: Sander Halgunset, Torbjørn Aabrekk x4, Andreas Hanssen

Dagens byåsing: Torbjørn Aabrekk

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top