Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball slo Melhus 4-0 hjemme lørdag ettermiddag. Våre mål ble scoret av Torbjørn, Albert og Andreas.

Dette ville bli en vanskelig kamp å vinne for Byåsen mot Melhus, som bare hadde tapt to kamper før møtet med oss. Det ble mye ball og trykk for vår del da Melhus valgte å ligge lavt og satse på kontringer. Gode sjanser selv om 1.omgangen ikke var den beste, og stilling var 0-0 til pause. Det tok seg opp i 2.omgangen, som var en veldig bra omgang, og vi kom til gode sjanser og scoret 4 mål. Torbjørn scoret først med en fin heading, så satt Albert ballen fint i mål fra straffemerket. Videre var Andreas sikker foran mål, og til slutt var Torbjørn på rett plass og satt inn 4-0. En grei 1.omgang og en solid 2.omgang ga 3 viktige poeng.

Her er et kort referat av kampen.

1.omgang:

Startet med litt rot og mye fram og tilbake som de fleste kamper starter, men Byåsen tok over mer og mer utover omgangen. Torbjørn fik en sjanse alene mot keeperen og scoret, men scoringen ble dessverre annullert for en tvilsom offside. Videre presset Byåsen på og fikk litt rom på venstresiden der Andreas skyter i tverra og ut. Andreas ble felt mot slutten av omgangen og kunne fått straffespark, men det ble blåst for offside først. Melhus var farlige på kontringer som de fikk der vi ga bort ballen eller spilte på oss dumme brudd, så fokuset før andreomgangen var å fortsette å være tålmodige, og ikke gi de en sjanse til å score på våre feil. 

2.omgang:

Mye bedre trykk og tålmodige allerede fra avspark, og det skulle vise seg å være lønnsomt. Det ble scoring allerede etter 48 minutter der Kristian slår et fint innlegg på bakerste stolpe, og treffer Torbjørn perfekt som headet ballen ned i bakken og i mål. 2-0 kom etter et straffespark som Albert satt i mål. 3-0 kom etter en fin pasning gjennom til Torbjørn som sentrer til Andreas foran mål, som satt den forbi keeperen og i mål. Det siste målet i kampen satt Torbjørn etter et skudd som traff en Melhus-spiller, og gikk forbi keeperen og i mål.

Fakta:

Sted og tid: Byåsen Arena 29.07.2018 18:00

Våre mål: Torbjørn Aabrekk x 2, Albert Berbatovci, Andreas Hanssen

Dagen byåsing: Håkon Hammer

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top