Byåsen Toppfotball

Et tøft toppoppgjør borte mot RBK2, endte med ett poeng til begge lag. Vår scoring sto Kristian Andreassen for.

Dette var en toppkamp som var viktig for begge lagene å vinne, og som ble spennende helt til siste spark på ballen. Kampen bølget frem og tilbake der Byåsen hadde et bedre tak på kampen, selv om begge lagene var farlige foran målet. 

1-0 kom i det 25.minutt på straffe, der RBK2 scoret sikkert. Utligningen kom i det 76.minuttet der Kristian headet ballen sikkert i mål etter et innlegg fra Albert. Dermed ble det 1-1 ved fulltid.

1.omgang:

Kampen startet bra med fine kombinasjoner på vår venstreside, med gode innlegg og gjennombruddspasninger, som kunne gitt scoring om kommunikasjonen og presisjonen hadde vært litt bedre. RBK2 kom seg fint rundt på sidene og gjennom ledd noen ganger, men det helt farlige angrepet kom aldri. 1-0 kom etter en straffe der det ble dømt hands på en Byåsen-spiller, og straffen ble sikkert satt forbi keeper Hovdevik og i mål. Byåsen presset og presset på for utligningen før pause, men den kom aldri, så da ble stillingen 1-0 til pause.

2.omgang:

2.omgangen fortsatte der 1.omgangen slapp, med bra spill og kombinasjoner som ble til sjanser og gode innleggsmuligheter. Utligningen kom i det 76.minuttet etter et bra spill der Albert fikk ballen på siden, og fintet seg rundt og fikk slått et innlegg på bakerste. Der vant Kristian duellen og headet ballen sikkert til høyre forbi keeperen. Etter scoringen fortsatte presset til Byåsen og vi hadde flere muligheter til å gå opp i ledelsen. RBK2 fikk noen kontringer som kunne blitt farlig, men det helt store skjedde ikke. Hadde kampen gått litt lengre så hadde det mest sannsynlig blitt seier til Byåsen, men begge lagene var nok greit fornøyde med ett poeng hver. 

Fakta:

Sted og tid: SalMar Banen Kunstgress 23.07.2018 19:00

Våre mål: Kristian Andreassen

Dagens byåsing: Kristian Andreassen

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top