Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball tapte 3-1 borte, i en vanskelig kamp mot Brumunddal. Albert scoret vårt mål på straffe.

Brumunddal var i form og hadde gjort det bra de siste kampene, så dette kom til å bli en vanskelig bortekamp. Kampen lå egentlig og vippet i 90 minutter, men Brumunddal var mer effektive foran mål, og da ble resultatet som det ble. Scoringene kom i det 39.minuttet ved et skudd utenfor 16 meteren som gikk i tverra og inn.  

I det 56.minuttet fikk vi straffe som kom fra et innlegg fra Andreas, som traff hånden til en Brumunddal-spiller. Albert var sikker fra 11-meteren. 2-1 i det 76. minuttet ved et skudd fra 10-11 meter som gikk forbi Alexander og i mål. 3-1 i det 90.minuttet, der en Byåsen-spiller mistet ballen på egen halvdel, og spissen til Brumunddal satt den sikkert alene mot Alexander. En helt grei kamp fra Byåsen sin side, men det ble dessverre 0 poeng med hjem. 

1.omgangen: Startet med god kontroll over hele linja, og Byåsen kom til en en god sjanse ganske tidlig fra Robin som ble satt utenfor. Byåsen presset Brumunddal høyt til tider uten at det funket hver gang. Videre bølget det fram og tilbake uten noen store sjanser fra begge lagene. Scoringen kom i det 39.minuttet litt ut i fra ingenting der Brumunddal fikk skutt utenfor 16-meteren. Hovdevik reddet, men ga returen i farlig rom der ballen ikke ble klarert godt nok. Ballen havnet på 16 meteren der Brumunddal fikk skutt rett i tverra og inn. Dermed ble det 1-0 til pause.

2.omgangen: Startet med bra initiativ fra Byåsen sin side og presset på for utligningen. Den kom i det 56.minuttet der vi spilte oss fint gjennom på venstresiden, og Andreas slo et innlegg som det ble dømt hands og straffe på. Albert satt den sikkert inn til 1-1. Etter det bølget det fram og tilbake der begge lagene kunne ha scoret. I det 76 minuttet fikk Brumunddal spilt seg gjennom på vår venstreside, og fikk slått en fem og førti pasning inn til en medspiller som satt den sikkert i mål til 2-1. Kampen dabbet litt av etter den scoringen, og det gjorde at Brumunddal satt inn 3-1 der en Byåsen-spiller mistet ballen på egen halvdel. En tøff kamp som endte 3-1.

Fakta:

Sted og tid: SH-banen, Kunstgress 16.06.2018 16:00

Våre mål: Albert Berbatovci

 

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top