Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball vant mot Levanger 2 med to fine mål av Andreas Hanssen.

Denne mandagskampen var bra spillemessig for Byåsen sin del, med mange kontringer, og et solid forsvar. Scoringene kom i det 26.minuttet og det 37. minuttet av Andreas. Det var to fine skudd med assist av Sander og Albert. Byåsen kunne scoret flere mål med store sjanser fra Robin, Andreas og Albert, men de var uheldig med avslutningene, og da ble det «bare» 2-0 til slutt. Begge lagene jobbet og løp, men denne gangen var det Byåsen som var best og det ble derfor en komfortabel seier til oss.

1.omgang: Startet solid der presset funket ganske bra, og variasjonene mellom å gå høyt og ligge lavt funket bra. Robin kom til en stor sjanse etter en fin pasning fra Kristian der han var alene med keeperen, men vinkelen var litt skrå og skuddet gikk dessverre utenfor. Målet kommer i det 26. minuttet der Albert sender en fin pasning til Andreas, som drar seg inn i banen og skyter forbi keeperen og i mål. 2-0 kommer ikke lenge etterpå og denne gangen er det Sander som sender en klassepasning gjennom til Andreas, som tar med seg ballen og setter den sikkert forbi keeperen med nærmeste stolpe. BTF kunne ledet med flere mål til pause, men det avgjørende skuddet ble ikke presist nok. En god 1.omgang av Byåsen. 

2.omgang: Denne omgangen var litt mere rotete, men BTF var fortsatt solid mellom leddene og i forsvar. Albert kom til en stor sjanse i det 60.minuttet, men ballen sklidde av foten og sjansen ble derfor ikke så farlig som den kunne vært. Videre var det noen sjanser her og der til begge lagene, men noe spesielt skjedde aldri og da ble det seier til Byåsen 2-0.

Fakta:

Sted og tid: TOBB ARENA Levanger 28.05.2018 19:00

Våre mål: Andreas x2

Dagens byåsing: Andreas Hanssen

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top