Byåsen Toppfotball

Årsbeste og 3 poeng mot Tynset. Byåsen Toppfotball slo Tynset 2-1 på hjemmebane, etter scoringer av Albert og Vegard.

Tynset kom til Byåsen Arena med selvtillit etter 8-1 mot Levanger 2, så denne kampen til å bli tøff. Byåsen starten kampen med nesten 0-1 etter Tynset fyrte av et skudd som traff stolpen, men som heldigvis gikk ut. Etter det tok Byåsen mer og mer over med mye kontroll over ballen. Byåsen Toppfotball hadde mange sjanser som burde blitt mål, men de siste pasningene eller skuddene var dessverre ikke presise nok. 1-0 kom i det 35. minuttet med en heading fra Albert. 2-0 kom i det 64. minuttet med nok en heading fra Vegard. 2-1 kom i det 68. minuttet etter et balltap på egen halvdel som Tynset satt sikkert alene mot Alexander. Spennende avslutning på kampen, men fortjent seier til Byåsen. 

1.omgang

En av de beste omgangene så langt i år, og det kunne stått 3 eller 4-0 til pause hvis presisjonen hadde vært bedre. Bra høyt press og solide defensivt gjennom hele kampen med mye kontroll over ballen. Tynset fikk en store sjanse tidlig i omgangen med et skudd som treffer innsiden av stolpen. De var småfarlig på kontringer, men ingen store sjanser uten den som kom tidlig. Byåsen gikk opp i ledelsen etter et meget fint innlegg av Magne, som Albert headet lekkert inn forbi keeperen. 1-0 til pause etter en strålende omgang.  

2.omgang

Denne omgangen startet litt roligere med litt mindre press og mere ro med ballen. Byåsen satte inn 2-0 i det 64. minuttet med et bra innlegg fra Albert som Vegard headet inn fra fem meter forbi en sjanseløs Tynset-keeper. Etter 2-0 scoringen så gikk luften litt ut av Tynset, men de fikk 2-1 scoringen de hadde jaktet på etter en feil i forsvaret til Byåsen, som gjorde at det fortsatt var spenning i kampen. Tynset flyttet opp folk og presset på for utligningen, men den kom heldigvis aldri, og dermed ble det 3 viktige poeng til Byåsen etter en bra gjennomført kamp. 

Fakta:

Tid og sted: 05.05.2018 16:00 på Byåsen Arena

Våre mål: Albert og Vegard

Dagens byåsing: Lars Valderhaug

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top