Byåsen Toppfotball

 

Byåsen Toppfotball slo Orkla 1-0 på bortebane etter scoring av Andreas Hanssen på frispark.

Orkla har vært gode på hjemmebane, så denne kampen kom til å bli vanskelig å få med seg 3 poeng fra. Kampen startet med litt spill og høyt press som gjorde at Byåsen fikk et frispark etter 16 minutter. Det skulle Hanssen ta, og han satte ballen fint over muren, og da sto det 0-1. Etter det ble det mye kriging og dueller, og Orkla presset på for utligningen som aldri kom. Byåsen lå kompakt og solide i forsvar så da endte det med 0-1 og seier til Byåsen Toppfotball.

Kort oppsummering av kampen:

1.omgang 

De første 20 minuttene startet med mye ball og fine kombinasjoner fra Byåsen sin side, og fra Orkla sin side så tok de over mer og mer etterhvert. 0-1 scoringen kom etter at Robin ble felt i det 16 minuttet og fikk frispark rett utenfor 16 meteren. Andreas skulle ta det og skrudde ballen fint over muren og det sto 0-1 til Byåsen. Orkla kom til noen store sjanser mot slutten av omgangen, men ballen gikk heldigvis ikke inn. En svak omgang fra Byåsen sin side, men vi hadde ledelsen til pause.

2.omgang

I 2. omgangen så var fokuset å få til et høyere press på Orkla som hadde for mye ball før pausen, men det skjedde ikke. Byåsen fikk ikke til så mye og presset var dårlig, så det ble et mer defensivt fokus resten av omgangen.  Orkla kom til en gigantisk sjanse i det 46. minuttet der de kom seg gjennom forsvaret og fikk avsluttet forbi keeper Hovdevik, men heldigvis var Espen L. på rett plass og reddet på streken med en fin klarering. Videre hadde Orkla et frispark som traff tverra og mange innlegg som Byåsen hadde grei kontroll på. Det ble kriging helt til slutt, men Byåsen greide å holde unna og ro i land seieren.

Første 3-poengeren i år, og en viktig seier etter en svak kamp av Byåsen.   

Fakta:

Tid og sted: 28.04.2018 på Orkla Sparebanken Stadion

Våre mål: Andreas Hanssen

Dagens byåsing: Alexander Hovdevik

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top