Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball tapte fortjent mot Tillerbyen i årets første hjemmekamp i 3.div. 

Dette var en kamp som skulle gi tre poeng på hjemmebane, men det skulle vise seg å være lettere sagt enn gjort. Vi startet best med ball og hadde noen små sjanser her og der, men Tillerbyen kom fort inn i kampen igjen. Det stod 0-1 til gjestene til pause, som også ble den eneste scoringen i kampen. Begge lagene hadde noen sjanser i 2.omgang, men det stemte ikke helt foran mål så resultatet ble 0-1 til slutt.  

Her er et kort referat av kampen:

1.omgang: De første 10-15 minuttene hadde Byåsen mye ball og kontroll, men ikke det helt store sjansene. Tillerbyen kom mer og mer inn i kampen med noen farlige sjanser og litt kontroll over ballen. Espen Langørgen kom til en stor sjanse fra en corner fra Andreas, som dessverre ble headet utenfor til høyre for mål. Noen minutter senere fikk Robin en veldig stor sjanse på bakerste stolpe, etter et innlegg fra Andreas. Headingen gikk dessverre rett på keeperen som reddet sikkert. Tillerbyen presset på mot slutten av omgangen og fikk 0-1 scoringen etter et frispark, som Lars var uheldig med og headet ballen i eget mål. En svak førsteomgang av Byåsen, og ikke ufortjent at Tillerbyen ledet til pause.

2.omgang: Etter pausen satt spillet bedre og konsentrasjonen var høyere. Vi presset på og du merket forskjellen på lagene fram til det 60.-65. minuttet. Blant annet var det en stor sjanse til Byåsen, etter et frispark fra siden som Kristian headet rett over krysset. Videre fikk vi slått langt og kommet til innlegg her og der, men de helt store sjansene kom ikke, og da greide ikke Byåsen å få utligningen som vi hadde fortjent. Det var en god 2.omgang, men det endte dessverre med tap og 0 poeng. 

Nå ser vi frem mot en bedre kamp i neste serierunde, borte mot Orkla!

Fakta:

Tid og sted: Lørdag 21.04.2018, Byåsen Arena

Våre mål: Ingen

Dagens byåsing: Alexander Hovdevik

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top