Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball spilte 2-2 i en tøff bortekamp mot Kolstad. Våre mål ble scoret av Andreas Hanssen og Sander Kleppe Halgunset.

Sesongen startet mot en vanskelig motstander og det skulle vise seg å bli en kamp med mange dueller. Kolstad scoret to mål tidlig – mål som kom litt ut fra ingenting, og Byåsen satt ikke sine sjanser. Så da stod det 2-0 til pause. Etter pausen så dominerte Byåsen spillet mer og mer og fikk reduseringen til slutt, etter en perle fra Hanssen på frispark. 2-2 kom etter et fint skudd fra Halgunset og det ble også resultatet i kampen. Fornøyde med 1 poeng, men hadde fortjent 3 poeng.

Kort oppsummering av omgangene: 

1.omgang

Startet litt som forventet med dueller og mange langballer fra begge lag. Det første målet til Kolstad kom etter 12 minutter ved en langball som gikk over forsvaret og Hovdevik var sjanseløs 1 mot 1 med Kolstad-spilleren. Det andre målet kom rett etter det første i det 17 minuttet. Det var nok en langball og klabb og babb i feltet, som gjorde at Kolstad satte in 2-0. Byåsen dominerte mer etter Kolstad satte inn 2-0, men fikk ikke satt inn reduseringen før pause. 

2.omgang

Etter pause var det bedre tendenser fra Byåsen sin side med mye ball og ganske god kontroll på kampen. Vi presset på for reduseringen som kom etter et frispark rett utenfor sekstenmeteren fra Hanssen i det 49.min. Frisparket går over muren og dupper helt på slutten i tverra og inn. Presset forsettet fra vår side og vi kom til sjanser her og der. Utligningen kom i det 68.min etter et cornertrekk som var øvd inn der Halgunset spiller kort til Hanssen som legger ballen tilbake, og Halgunset smeller ballen i det motsatte hjørnet. Videre i omgangen har Byåsen nok av sjanser til å sette 2-3, men det siste målet kom dessverre aldri. Kolstad hadde en stor sjanse helt på slutten, men vi slapp heldigvis unna med skrekken.

Fakta:

Tid og sted: 14.04.18 kl. 16.00 på Kolstad idrettspark

Våre mål: Andreas Hanssen og Sander Kleppe Halgunset 

Dagens byåsing: Håkon Hammer

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top