Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball har signert spissen Robin Bjørnholm-Jatta (23). Les mer om ham og resten av lagbyggingen her.

Sjetne-gutten med bakgrunn fra RBK-systemet og klubber som Elverum og KFUM, har vært i USA et år, men vender nå hjem til Trondheim.

-Robin er en angrepsspiller med duellstyrke og fart. Det vil passe godt inn i laget vårt, mener sportslig leder Frode Aasbak.

-Nå handler det om å komme på et godt fysisk nivå, få spilletid og sette inn mål for Byåsen. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Robin.

Han er snart 24 år, men har allerede vært med på mye. I RBK opplevde han for eksempel å spille og score for laget i juniorversjonen av mesterligaen, blant annet med scoring mot Liverpool. Robin var også med i A-lagstroppen ved flere anledninger. Deretter ble det altså et par klubber på østlandet, før er stipend lokket ham over Atlanterhavet en lengre periode. Nå er han tilbake i Trondheim og velger Byåsen for å fortsette sin fotballutvikling – noe vi jo har sett mange andre spillere gjøre med stort hell!

Robins ambisjoner passer godt med våre tanker for arbeidet videre. Etter nedrykket i 2017 så har Byåsen Toppfotball sagt at klubbens mål er retur til 2.divisjon og deretter stabilisering av klubben på det nivået. 

Når dette skrives er vi i starten av januar 2018, og det jobbes knallhardt med signeringer av spillere. I tillegg til Robin, så er disse spillerne allerede signert:

Anders Nytoft (fra egen juniorstall)

Isak Moen (fra egen juniorstall)

Jonas Bolkan Nordli (fra Namsos)

Peder Norman (fra Elverum)

Espen Langørgen (forlenger)

Jonas Følstad (forlenger)

Lionel Kamanzi (forlenger)

Marius Zukovas (forlenger)

Kristian Andreassen (fra Tillerbyen)

Albert Berbatovci (fra Nardo)

Alexander Hovdevik (keeper, fra Ranheim)

 

Det er flere spennende signeringer på gang, og vi vil oppdatere nettsiden og Facebook fortløpende med ytterligere nyheter rundt laget. A-laget skal for øvrig spille i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 5, i 2018-sesongen. Rekruttene i 4.divisjonslaget skal spille i sin divisjons avdeling 1.

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top