Byåsen Toppfotball

Han har vært med på utrolig mye i trondheimsfotballen. Nå blir Albert Berbatovci en viktig spiller for Byåsen Toppfotball.

-Jeg gleder meg! Byåsen Toppfotball rykket ned i 2017, men har store ambisjoner for 2018. Det passer meg bra og jeg skal bidra med alt jeg kan, sier Albert, etter kontraktsigneringen nå nylig.

-For Byåsen Toppfotball er dette en viktig signering, på alle måter. Albert har en erfaring fra ulike klubber, som blir gull verdt i den trenings- og kampgruppa vi nå setter sammen, sier sportslig leder Frode Aasbak i Byåsen Toppfotball.

For den som kjenner trøndersk fotball godt, så er Albert et godt kjent navn. Etter de første fotballårene i Kattem, gikk han gradene i RBK-systemet. Han var også innom både G18- og G19-landslagene.  De siste årene har 28-åringen lagt ned mange mil på midtbanen for Nardo. Nå tar han altså turen fra Nissekollen og vår historiske bydelskonkurrent Nardo FK, til «rett side» av byen:

-Den overgangen kommer til å gå helt fint. Jeg har spilt mange lokaloppgjør mot Byåsen, og det har ofte vært tøffe bataljer på banen. Nå er klubbene i forskjellige divisjoner, men målet mitt nå er å bidra til at Byåsen igjen kommer opp i 2.divisjon. Jeg tror selv at jeg har erfaring og kunnskap som både klubben og spillergruppa kan dra nytte av, sier Albert.

Etter nedrykket i 2017 så har Byåsen Toppfotball sagt at klubbens mål er retur til 2.divisjon og stabilisering av klubben på det nivået. Det skal skje med en miks av voksne spillere og yngre spillere fra bydelen. Da blir Alberts erfaring og innstilling et viktig bidrag, tror sportslig leder Aasbak:

-Albert er en type som kan sette en standard. Han vil stille krav til seg selv og laget, og den type mentalitet er noe vi forventer mye av, sier Aasbak.

 

Flere signeringer i Byåsen

Når dette skrives er vi i starten av desember, og jobbes det knallhardt med signeringer av spillere for 2018. I tillegg til Albert, så er disse spillerne allerede signert:

Anders Nytoft (fra egen juniorstall)

Isak Moen (fra egen juniorstall)

Jonas Bolkan Nordli (fra Namsos)

Peder Norman (fra Elverum)

Espen Langørgen (forlenger)

Jonas Følstad (forlenger)

 

Det er flere spennende signeringer på gang, og vi vil oppdatere nettsiden og Facebook fortløpende med ytterligere nyheter rundt laget. A-laget skal for øvrig spille i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 5, i 2018-sesongen. Rekruttene i 4.divisjonslaget skal spille i sin divisjons avdeling 1.

 

 

 

 

 

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top