Byåsen Toppfotball

Tross ledelse gjennom store deler av kampen, så ble det et surt tap for by-rival Nardo i helga.


Det var sol, men sur vind da vi

gikk på banen i Nissekollen sist søndag kl. 16. Spillet varmet kanskje ikke med en gang, men innsatsen var det ikke noe å si på. Vi hadde god kontroll bak, tross mange dødballer imot. Både forsvar og keeper sto støtt og vi kom til et par gode muligheter selv. Lokaloppgjør skal være tette og tøffe og i første omgang spesielt, var det akkurat slik det skulle være.

I det 31.minutt fikk vi straffespark, etter at Andreas Fossli ble felt innenfor 16-meteren. Hjemmepublikummet var ikke spesielt fornøyd da Arne Gunnes kontant satte inn straffesparket og ga oss ledelse. Tross hardt Nardo-press så holdt vi unna og fortsatte med kontringer når vi kunne det. Selv et straffespark til Nardo gikk i stanga og vi kunne puste ut i pausen.

Andre omgang startet og fortsatte med noe mer Nardo-press, selv om vi som så på kjente på at vi sto opp bra og ga byrivalen god kamp hele veien. Men etter 57 minutter skjedde det. Vi mistet ballen på midten og Nardo kontret raskt. De fikk deretter avsluttet fra utenfor 16-meteren. Skuddet så kanskje ikke veldig farlig ut, men det gikk via et Byåsen-bein og satte keeperen sjakk matt, dessverre. 1.1.

Dette ga Nardo blod på tann og nå ble vi noe mer presset bakover. Innsatsen var det ikke noe å si på, men spesielt raske angripere hos Nardo voldte oss en god del hodebry. Vi slet etter hvert med å flytte opp spillet godt nok. Vi trøkket på, men da er det jo ofte slik at motstanderen lykkes. Slik også nå. Et frispark utenfor 16-meteren vår ble slått knallhardt over muren og deretter skrudd inn i høyre hjørne for vår keeper. Utagbart og 2-1 til hjemmelaget.

Fortsatt var det tid til å klare et godt resultat. Det ble foretatt en del rokkeringer blant spillerne ute på banen og tre offensive bytter gjennom omgangen. Vi holdt trykket oppe gjennom slutten av kampen og det var flere situasjoner på både dødball og i spill, som kunne endte med nettkjenning. Men kampen ebbet ut og vi sto til slutt igjen med tap og en sur følelse av noe som i alle fall burde gitt oss ett poeng. Nå har vi riktignok tre kamper med tap, men Byåsen-laget blir ikke direkte utspilt. Det er også nå to kamper av tre, der vi leder og deretter slipper motstanderen inn i kampen. Kan vi justere på akkurat det, vil det også kunne vippe kampene i vår retning. Det er heller ikke langt opp til lagene foran oss på tabellen.

Les hva trønderfotball skriver om kampen her:

http://tronderfotball.no/2017/04/nardo-vant-byderbyet/

Straffemålet til Arne Gunnes kan dere se via denne linken.

Allerede lørdag 6.mai kl. 15 er det nye muligheter, denne gangen mot Hønefoss som kommer på besøk til Dalgård. Møt opp og gi gutta din støtte!

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top