Tett på

Tett på Mads Skjærvold.

Mads Skjærvold er inne i sin andre periode hos oss. Veteranen har en proff innstilling, og er en fantastisk fin fyr å ha i gruppa. Mads har 2. divisjonsnivået inne med rutine og en fantastisk pasningsfot, men er innimellom gjerne krumtapp og motivator for ungutta på rekruttlaget også.

Sist oppdatert tirsdag 14. juni 2011 20:44

Les mer...

 

Tett på Petter Høvik!

Petter har utviklet seg på klassisk Byåsenvis, gradvis og tålmodig - og er nå etablert som en god 2. divisjonsspiller på A-laget. Petter har alltid vært ivrig på egentrening, og ble lagt merke til av mange da han i fjor sendte scoringskongen Sigurd Rusfeldt ”sjakk matt” av Byåsen arena i cupkampen mot Tromsø.

Les mer...

 

Tett på Torgeir Dahle

Bli her litt bedre kjent med Torgeir Dahle i en oppfrisket utgave av vår ”tett på” serie. Toggen er veteran i BTF, og hos storebror på Lerkendal ville han nok blitt betegnet som ”kontinuitetsbærer ”. Det er mye show og sprell rundt friskusen som ofte kan være et helt angrep alene.

Sist oppdatert tirsdag 03. mai 2011 13:00

Les mer...

 

Tett på Torstein Kastet

20 åringen med fortid i LSK har vist seg som en treningsvillig midtbaneterrier som har glidd fint inn i spillergruppa i BTF. Vi har tatt en prat med gutten som i tillegg til å være en sosial og glad fotballspiller, også er siv.ing-spire..

Les mer...

   

Tett på oppmann Martin Fremo

Vi har vært tett på A-lagets humørspreder og oppmann Martin Fremo. Martin har vært lagleder i klubben siden 1994 rundt 88-kullet hvor sønnen Thomas spilte. Han er i tillegg meget engasjert i klubbens langrennsavdeling og sitter i jubileumskomiteen for idrettslaget som i år fyller 90 år. Bli her litt bedre kjent med den optimistiske ildsjelen som alltid har en vittig kommentar på lur. Sist oppdatert tirsdag 19. april 2011 18:34

Les mer...

 

Tett på Aleksander Nielsen

Aleksander ble av trenerne kåret til årets spiller i BTF i 2010. Han var linket til Ranheim i vinter og ble nylig Norgesmester i futsal. I vår første seriekamp på lørdag scoret han utligningsmålet som sikret oss et poeng. ”Utviklingskurven går en vei, og vi har nok ennå ikke sett Aleksanders toppnivå”, sier Jan Ketil Berg om BTF’s teknikker.

Sist oppdatert tirsdag 12. april 2011 22:15

Les mer...

 

Tett på Kenneth Meyer

Kenneth kommer opprinnelig fra Lørenskog og flyttet hit for ca 8 år siden. Han er en hurtig og sterk vingback som tar steg i BTF. Han bruker ca en time hver vei med buss for å komme seg på trening. Dette sier oss at treningstalentet har en indre drivkraft som få andre har… Bli her litt bedre kjent med Kenneth. Sist oppdatert lørdag 02. april 2011 11:03

Les mer...

   

Tett på Marius Dalsaune

Marius Dalsaunet er en trivelig fyr som har Byåsenblod i årene. Mange sammenligner 90 modellen med Annan, pga hans ferdigheter som arrig 1. forsvarer og utrolige spenst. Marius har vært litt skadeplaget i oppkjøringen, men er klar til seriestart. Her blir du litt bedre kjent med BTF-gutten.

Sist oppdatert onsdag 23. mars 2011 21:36

Les mer...

 

Tett på Erik Valla Dønnem

 
Denne gangen har turen kommet til vår slepne midtbanespiller med den ravnsvarte hockeysveisen som går inn i sin 3. BTF-sesong . En tilskuer på Byåsen arena sa følgende da han så en kamp hvor Valla herjet i midtsirkelen; ”Æ trur aldri æ har sett Valla mist ballen te en motspiller”. Valla var i vinter linket til Ranheim, men valgte å satse i BTF denne sesongen.

Sist oppdatert torsdag 17. mars 2011 15:30

Les mer...

 

Tett på Lars Martin Husby

Lars Martin har gjort det bra hos oss etter at han kom fra RBK’s toppgruppe før årets sesong. Unggutten fra Egge imponerer med stor løpskraft og en aggressiv spillestil og har fått mye tillitt fra trenerne i kampene så langt i vinter. Her får du anledning til å bli litt bedre kjent med den sympatiske Nord-Trønderen. Sist oppdatert torsdag 10. mars 2011 17:51

Les mer...

   

Tett på Håvard Karlsen

Denne gang har vi vært tett på Håvard Karlsen. ”Håvard er en av de spillerne vi setter aller mest pris på i BTF. Han er lojal og en ujålete tøffing som går foran i krigen. Han stiller høye krav til seg selv og andre”, sier BTF’s sportslige leder, Dagfinn Kvande.

Les mer...

 

Tett på Asgeir Snekvik

Byåsen har vært tett på nyervervelsen Asgeir Snekvik, som før denne sesongen spilte for KBK. Asgeir er en spiller som vil være med å styrke laget med sine midtbane ferdigheter.

Sist oppdatert søndag 27. februar 2011 21:47

Les mer...

 

Tett på Erlend Helgerud

Vi har vært tett på vår kantspiller Erlend Helgerud (90 mod). Erlend er et rent Byåsenprodukt og en kraftpakke av en fotballspiller. Hurtigtoget har tatt store steg og er i ferd med å utvikle seg til en god 2. div spiller. Ekstremferdighet på fart, er kjennetegnet på Erlend.

Sist oppdatert søndag 27. februar 2011 21:43

Les mer...

   

Tett på Thomas Dahle!

BTF vil nå mot sereistart intervjue en spiller hver uke, slik at våre lesere kan bli litt bedre kjent med A-stallen. Vi får her avslørt litt om fotball og litt privat. Først ute er løpsmaskina Thomas Dahle, som er den eneste i stallen som har spilt i 1. divisjon med Byåsen! Mao. Veteranen vår i gruppa. Sist oppdatert mandag 11. april 2011 17:29

Les mer...

   
Sponsor Trondheimkraft
Bli kunde hos Trondheim Kraft, så gir vi 300,- i støtte til Byåsen Fotball. 
Vi støtter laget ditt. Du får en god strømavtale!

Les mer og bestill strømavtale på www.trondheimkraft.no/byasen

Neste kamp: 2. div avd. 2,
Høddvoll, Søn. 25.6, 15:00

vs

Hødd

Byåsen


Kommende kamper for Byåsen TF:
19.06 18:00 Byåsen2-KIL/Hemne, 4.div.
21.06 20:00 Nardo-Byåsen, G19 0.div.
25.06 15:00 Hødd-Byåsen, PostNord
26.06 19:30 Tydal-Byåsen2, 4.div.
28.06 18:00 Byåsen-Orkla, G19 0.div.
02.07 15:00 Byåsen-NestSotra, PostNord
08.07 16:00 Notodden-Byåsen, PostNord
15.07 16:00 Vidar-Byåsen, PostNord
...ferie...

Resultater fra fotball.no: 1.lag 2.lag G19

Banner
 • Cutrin
 • Krigsvoll
 • AkerBP
 • Kverneland
 • Trondheimkraft
 • Varmbo
 • Torghatten
 • BN Bank
 • SB1Finans
 • Klæbu Sparebank
 • HKReklame
 • Ragnsells
 • SM1
 • Fallero
 • XL Bygg Gunnar T
Banner

Følg BTF på sosiale media

Twitter Image
Facebook Image