Vi ønsker med dette å takke alle som har vært med å bidratt i 2018. Og for et år det har vært! A-laget sikret en soleklar seier i 3.divisjon og opprykk til PostNord-ligaen. Dette var i tråd med målsetningen vår, og vi vil derfor takke alle som bidro til at dette kunne skje. Uten alle dere rundt klubben, hadde det aldri latt seg gjøre.

Når det gjelder de andre lagene våre, så gjorde vårt rekruttlag i 4.divisjon en meget bra sesong i en tøff avdeling, og gutta endte blant annet foran Sverresborg sitt førstelag. Juniorene totalt sett har vokst og vi endte topp 5 i G19 0.div, selv om det ble litt tøffere i G19 1.div.

Da forbundet halverte antall avdelinger i 2.divisjon, var målet i NFF helt klart å kvesse til det sportslige nivået. Så det ble ganske åpenbart at klubber med de minste budsjettene, som Byåsen, gikk en tøff sesong i møte i 2017. Men vi tok altså utfordringen etter nedrykket, og rykket opp på bekostning av blant annet RBK2, med deres ressurser og ambisjoner. Nå venter altså 2.divisjon, eller PostNord-ligaen, i 2019. Det gleder vi oss til!

I utgangspunktet ser vi for oss å bruke omtrent like store ressurser på Byåsen Toppfotball i 2019, men noen større inntekter trenger vi for å makte den økte reisebelastningen, så vi håper mange er med og bidrar. Pengene trengs, vi kommer til å spille mot klubber som Fredrikstad og Bryne med ti ganger så store budsjett som våre drøye to millioner kroner for alle klubbens lag. By¨sen Toppfotball er ikke en rik klubb, men sundt og godt drevet. Alle i denne vesle «Byåsen-familien» bidrar utrolig mye, og vi endte faktisk opp med et lite overskudd etter 2018, noe vi er meget stolte av siden vi satset såpass hardt rent sportslig. Vi er nå godt i gang med å se på sammensetning av stallen og opplegget for 2019. Etter opprykk er målet å stabilisere laget i 2.divisjon igjen, noe som kommer til å bli meget tøft. Men vi har trua!

Foruten organisering og kvalitet i rekruttavdelingen, så ønsker klubben å bygge videre på samarbeidet med Byåsen Kvinnefotball, om Byåsen Fotballakademi, som startet opp høsten 2017 med egen trener. Akademiet har en avtale med Byåsen videregående skole, om tilrettelagt treningsopplegg på dagtid. Klubbene og skolen håper dette kan utvides videre i fremtiden. Vi har allerede fått mange positive reaksjoner på oppstarten av eget akademi. Dette er starten på et langsiktig arbeid for Byåsens toppklubber. Ambisjonen er å skape ett av landets beste utviklingsprogram for en lokalklubb.

Det er mye positivt på gang i Byåsen Toppfotball. Vi skal fortsette med det gode arbeidet vi har startet på og håper på mange gode opplevelser i 2018.

Med dette ønsker vi alle en riktig God jul og et godt nyttår!

Mvh alle oss i Byåsen Toppfotball

Serieåpning:
Byåsen Arena 13.4 11:30

Brattvåg

Kommende kamper:

14.04 14.00 Svorkmo -Byåsen2 , 4. div.
22.04 16.00 Hødd    -Byåsen  , PostNord
24.04 20.00 Stj-Bl  -Byåsen  , G19 0.div
25.04 18.00 Byåsen  -Hommelvik, NM G19
27.04 17.00 Byåsen  -Stj.-Bl  , PostNord
28.04 14.00 Byåsen2 -Rennebu 4. div.

Fotball.no: 1.lag 2.lag G19-1 G19-2

Bli kunde hos TrøndelagKraft, så gir vi 300,- i støtte til Byåsen Fotball.

Les mer og bestill strømavtale på www.trondelagkraft.no/byasen