Du har vel hørt om fotballarenaer med sponsorens navn? Nå kan din bedrift «eie» Byåsen Arena, en av landets mest moderne og miljøvennlige kunstgressbaner.

Byåsen Arena er hjemmebane for en av Midt-Norges, og Norges, største fotballklubber. Dagens kunstgressdekke ble lagt så sent som i 2017, og rundt 1100 fotballspillere i Byåsen-klubbene alene, har treninger og kamper her.

Vi tilbyr nå bedrifter å «eie» hele anlegget, med bedriftens navn i arenanavnet (Byåsen Bedriftens navn Arena), logo på kunstgresset og på tribunen. Din bedrift vil da bli en sterk støttespiller for en av landets mest ambisiøse bydelsklubber, med eksponering til tusenvis av mennesker hver uke!

Spillerne er alt fra seks-åringer til junior og eget fotballakademi, opp til Byåsens A-lag på både herre- og kvinnesiden, samt oldboys og veteranlag. I tillegg brukes banen av andre klubber og lag, samt elever fra ulike skoler i nærheten. Det er dessuten tusenvis av tilskuere på alle de ulike kampene som arrangeres på banen hvert år, og i enkelte toppoppgjør for seniorlagene, er dessuten ulike media som regel representert.

-Den som går inn som sponsor her, vil bidra på en flott måte ved å styrke økonomien til den lokale fotballklubben, samt at det vil gi bedriften en positiv eksponering for utrolig mange mennesker, sier Atle Bersvendsen, styreleder i Byåsen Toppfotball. Han snakker også på vegne av Byåsen Kvinnefotball og Byåsen Breddefotball, som deler på bruken av anlegget.

-Formell eier av banen er Byåsen Breddefotball, men klubbene samarbeider selvsagt tett for å lage en best mulig utviklingsarena for unge Byåsen-spillere, fortsetter Bersvendsen.

De siste månedene har spørsmål rundt miljøskader som følge av kunstgressbaner, vært satt på dagsorden. Nå kan kunstgressbaner uten ordninger for å samle opp de skadelige granulatkulene, stå i fare for å bli stengt. Byåsen Arena er faktisk en av få kunstgressbaner i Norge, der behandling av miljøskadelige granulatkuler allerede er en integrert del av driften. En eventuell sponsor får dermed en topp moderne og miljøvennlig bane med på handelen.

Byåsen Arena har også tribune med overbygd tak, som en av veldig få i Trondheim. Det er dessuten konkrete planer om å bygge ut Dalgård med en ny idrettshall, der ulike idretter får plass til trening og klubblokaler.

Høres dette interessant ut? Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og vi tar gjerne en prat. Vi ønsker helst en tre-årig avtale, men dette diskuterer vi selvsagt med de bedriftene som melder seg som interesserte.

PS: Alle Byåsen-klubbene har selvsagt også andre spennende muligheter for sponsorer. Alt fra kampsponsing til skilt på arenaen og «eierskap» til Byåsen Fotballakademi, er spennende muligheter.

-Ligaen:
Lør 21.4 15:00, Byåsen Arena