Se på kart hvor du finner Byåsen Arena.

Byåsen Arena er hjemmebanen til Byåsen Bredde og Byåsen Toppfotball. Tidligere spilte A-laget hjemmekampene sine på Dalgård gress, men i 2008 ble kunstgressbanen bygd. Hjemmebanen ble flyttet og endret navn fra Dalgård til Byåsen Arena. Tribunen ble i 2009 oppgradert med 200 sitteplasser og har nå tilsammen 500 sitteplasser, hvor halvparten er under tak.

Historikk:

Torgeir Dahle ble den første målscoreren på Byåsen Arena i en obligatorisk kamp. Dette var mot Steinkjer i vinterserien 17.02.2008, hvor han like gjerne laget en ekte hattrick (Mål med hode, høyre- og venstrefot, etter hverandre). Kampen ble vunnet 4-2.

Jørgen Værness ble den første målscoreren på det nye kuntgresset i en obligatorisk seriekamp. Han headet inn målet etter innlegg fra Leif Zahl. Denne kampen ble vunnet 4-1 mot KIL/Hemne, 12.04.2008.

Alta ble det første laget fra Adeccoligaen som spilte på Byåsen Arena. Dette var 2. runde NM menn 28.05.2009. Kampen endte med tap til Byåsen, 3-4, i to særdeles spennende omganger.

Tromsø ble det første laget fra Tippeligaen som entret Byåsen Arena også dette i 2. runde NM menn, 19.05.2010. Byåsen fikk utvisning etter 40', men jobbet iherdig og Tromsø vant til slutt bare 0-2.

Størst tilskuerantall ble registrert under kampen mot Rosenborg i 3. runde NM menn, 26.05.2011. Hele 1.763 betalende så at Byåsen var 30 sekunder over overtiden unna cup-bombe. Byåsen ledet 2-1 på overtid, men Bakenga utlignet på corner, og i ekstraomgangene med 9 spillere ble det for tøft. Kampen endte 3-6 e.e.o. Scoringer av Torgeir Dahle, Alex Nynes og Marius Dalsaune.

-Ligaen avdeling 5, 2018

Gjøvik-Lyn,Tynset
Ottestad, Brumunddal
Løten, Kolstad, Orkla