Byåsen Toppfotball

Byåsen Toppfotball har signert keeper Alexander Hovdevik. Han kommer fra Ranheim og vil tilføre oss en rekke viktige egenskaper.

For tross sine bare 25 år, har vestlendingen rukket utrolig mye. Han har foruten en rekke mindre klubber, spilt både i RBK, Kristiansund og nå sist i Ranheim. Han vil gjerne ha nye utfordringer nå og siden han bor på Havstein i tillegg, er det oppbyggingen av noe nytt og friskt i Byåsen han fristes av.

-Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Alexander.

Sportslig leder Frode Aasbak sier at Alexander sin erfaring blir nyttig både i kampsituasjoner og i treningsarbeidet.

-Han kommer til å være en av de som setter krav til andre og som samtidig setter en høy standard i spillergruppa, sier Aasbak.

Signeringene i Byåsen fortsetter altså. Vi har for øvrig tidligere meldt at Albert Berbatovci blir en viktig spiller for Byåsen Toppfotball kommende sesong.

-Jeg gleder meg! Byåsen Toppfotball rykket ned i 2017, men har store ambisjoner for 2018. Det passer meg bra og jeg skal bidra med alt jeg kan, sa Albert, etter kontraktsigneringen nå nylig.

Etter nedrykket i 2017 så har Byåsen Toppfotball sagt at klubbens mål er retur til 2.divisjon og stabilisering av klubben på det nivået. Det skal skje med en miks av voksne spillere og yngre spillere fra bydelen. Da blir spillere som Albert og Alexander Hovdevik viktig, med deres lange erfaring.

Flere signeringer i Byåsen Når dette skrives er vi i slutten av desember, og det jobbes knallhardt med signeringer av spillere for 2018. I tillegg til Albert, så er disse spillerne allerede signert:

Anders Nytoft (fra egen juniorstall)

Isak Moen (fra egen juniorstall)

Jonas Bolkan Nordli (fra Namsos)

Peder Norman (fra Elverum)

Espen Langørgen (forlenger)

Jonas Følstad (forlenger)

Lionel Kamanzi (forlenger)

Marius Zukovas (forlenger)

Sander Kleppe Halgunset (forlenger)

Kristian Andreassen (fra Tillerbyen)

Det er flere spennende signeringer på gang, og vi vil oppdatere nettsiden og Facebook fortløpende med ytterligere nyheter rundt laget. A-laget skal for øvrig spille i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 5, i 2018-sesongen. Rekruttene i 4.divisjonslaget skal spille i sin divisjons avdeling 1.

twitter share

Neste kamp 2019, 

vs

Levanger, Nardo Stj.Blink, Hødd
Brattvåg, Sola
Egersunds, Bryne
Vidar,Arendal
Fredrikstad,Moss
Kvik Halden

 Byåsen

 

2.div

Sesongavslutning 2018:
Byåsen vant og rykker opp til 2.div!
Byåsen på 6. plass
Byåsen på 4. plass
 
Fotball.no: 1.lag 2.lag G19-1 G19-2

Bli kunde hos TrøndelagKraft, så gir vi 300,- i støtte til Byåsen Fotball. 

Vi støtter laget ditt. Du får en god strømavtale!

Les mer og bestill strømavtale på www.trondelagkraft.no/byasen

© 2018 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top