Byåsen Toppfotball

Byåsen-spillerne hadde fortjent tre poeng etter lørdagens kamp mot Hønefoss, men måtte nøye seg med bare ett, etter det som trolig var sesongens beste

kamp.


Tre tap på rad i seriespillet har selvsagt vært frustrende, men det har vært bra trøkk og positiv innstilling på treningsfeltet hele veien. Og med Erik Valla Dønnem tilbake fra start i sin vante sentrale midtbanerolle, lå alt til rette for en spennende hjemmekamp på Byåsen arena. 

Byåsen-gutta viste null respekt for den tidligere Tippeliga-klubben Hønefoss, som ligger noe foran oss på tabellen. Byåsen var det klarte beste laget, både i de første 45 minuttene og etter pause. I det store og hele hadde Hønefoss knapt angrep eller avslutninger mot mål, mens vi kunne telle opp seks-syv store målsjanser gjennom kampen. Dessverre ble det ikke mål, men vi holdt tett bakover og gjennomførte en god kamp totalt sett. Ekstra morsomt var det at vi ikke slapp oss ned etter en solid første omgang, men fortsatt å jobbe og spille klokt for ikke å risikere kontringer 

Sentrallinjen vår sto sterkt gjennom kampen, selv om midtstopper Jonas Følstad måtte ut ganske tidlig etter en smell. Ivar Furu og Erik Valla Dønnem vant de fleste hodeduellene, spesielt da det kokte som verst mot slutten. Både forsvar og en meget god midtbane i dag, fikk dessuten satt i gang flere fine angrep langs begge kantene - samtidig som angriperne jobba som galeislaver opp og ned banen. Selv om det nok kunne kommet flere gode innlegg ut av angrepene, så stablet vi opp en rekke helt klare målsjanser. 

Noen minutter før slutt trodde alle tilskuerne at vi scoret på en markkryper, som kom etter et hardt innlegg inn i boksen langs bakken. Men Hønefoss-keeperen storspilte nok en gang, strakk seg ut og fikk en finger på ballen. Samme keeper var helt avgjørende for at Hønefoss fikk med seg poeng, for både i spill og sjanser må vi kunne si at Byåsen var det førende laget i denne kampen.

Neste kamp er borte mot Egersund. Det er ikke langt opp til midten av tabellen, og med samme prestasjon neste helg kan det bli flere poeng. Vi ønsker gutta lykke til. Husk at kampene våre kan sees direkte på adressa.no!

Vi startet slik i dag:
Fossli – Gunnes – Risan
Husby – Dønnem – Berdal
Iqbalzadeh - Furu (k) – Følstad - Dals
Hagen (keeper)

twitter share
 
Siste seriekamp 2019,
Brattvåg, lørdag 26.10, 13:00

 vs

Brattvåg

 

Byåsen

Serieavslutningen 2019: 
20.10 14:00 Byåsen2-KIL/Hemne, 4.div
23.10 20:00 StjørdalsBl-Byåsen, G19
26.10 13:00 Brattvåg-Byåsen, PostNord
Velkommen tilbake i 2020!
Fotball.no: 1.lag 2.lag G19-1 G19-2

Bli kunde hos TrøndelagKraft, så gir vi 300,- i støtte til Byåsen Fotball. 

Vi støtter laget ditt. Du får en god strømavtale!

Les mer og bestill strømavtale på www.trondelagkraft.no/byasen

© 2019 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top