Byåsen Toppfotball er godt i gang med planlegging av opplegget for juniorer og rekruttspillere i vinter og neste år. Noe er fortsatt under arbeid, men her er informasjon om det som er klart tidlig i oktober.

Det legges opp til både spillermøter og foreldremøter, så fort de siste brikkene er på plass.

 

  1. Byåsen Toppfotball satser nytt og har meldt på et futsal-lag i lokal 2.divisjon, for å skape variasjon og utvikling i kamp- og treningstilbudet vårt, spesielt i vinter. Kretsen er ikke ferdig med oppsettet ennå, men så fort serien er klar vil dette bli lagt inn i planleggingen for Byåsen Toppfotballs spillere. Det er trenerne Olav Øverli og Magnus Hegrem som har ansvar også for denne sportslige arenaen.
  2. G19 vil i 2020 bli hetende U21. Det blir en noe større og mer robust treningsgruppe, som skal serve både 4.divisjon senior, G19-serien, NM, cuper, futsal og alle andre sportslige tiltak vi setter i verk. Vi ser at det er verdifullt å ha med spillere noe lenger opp i alder enn hva tilfellet har vært så langt, derfor utvider vi altså treningsgruppa aldersmessig til U21. Vi tror det også vil skape større kvalitet i treningsarbeidet. Også her er det våre dyktige og godt utdannede trenere som er ansvarlige, sammen med støttespillere og assistenter rundt gruppa. Trenerne vil i løpet av høsten og vinteren også kartlegge og holde dialog med spillere som er kandidater for U21 i BTF.
  3. Det jobbes også med en rekke andre spennende tiltak for unge spillere i Byåsen Toppfotball. Det er blant annet inngått ny avtale med Byåsen videregående skole om videreføring av Byåsen Fotballakademi, og vi har gjennom et prosjekt kalt Trenerløftet - der hovedtrener Erik Selnæs er med - vært så heldige å få en innledende dialog med Olympiatoppen om hvordan man skal tenke rundt talentutvikling. Vi kommer tilbake til hvordan dette vil slå ut i eventuelle prosjekter eller organisering hos oss.

Datoen er ikke spikret ennå, men det er dialog med Byåsen Breddefotball om et snarlig informasjonsmøte for dagens G16-spillere, der målet er å informere om vårt arbeid mer i detalj. Deretter vil vi, som hvert år, kjøre foreldremøter med tanke på budsjett, sportslige planer og apparatet rundt de sportslige arenaene. Så fort dette er klart, vil vi kalle inn til de ulike møtene.

twitter share
 
        Ligaen avd 5  2020,
Alt seriespill utsettes inntil videre

 vs

Kolstad

 

Byåsen

Serieåpningen 2020 utsettes: 
??.?? 20:00 Byåsen-Ranheim, G19
??.?? 20:00 Verdal-Byåsen, G19
??.?? 16:00 Byåsen2-Steinkjer, 4.div
??.?? 16:00 Kolstad-Byåsen, 3.div
Fotball.no: 1.lag, 2.lag, G19-1

© 2022 Byåsen Toppfotball
Joomla Templates by JoomZilla.com
Back to Top